Acteur Jeremy Renner (53) geeft teken van leven - Actueel Cinema

   - 

Jeremy Renner heeft teken van leven gegeven. De 53-jarige Amerikaanse acteur, die afgelopen zondag zwaargewond is geraakt nadat hij onder zijn sneeuwruimer was beland, heeft een selfie gedeeld waarin hij zijn fans bedankt voor de steunbetuigingen. Op de foto zijn ook blauwe plekken en bloedsporen te zien. 

"Bedankt voor alle steunbetuigingen", klinkt het op Instagram. "Ik ben nog een wrak, maar ik bedank jullie allemaal", aldus Renner. Volgens een van zijn vertegenwoordigers boekt de Amerikaanse acteur "positieve vooruitgang". Hij zou wakker zijn, kunnen praten en in stabiele toestand verkeren. Volgens de lokale Amerikaanse ordediensten zou Renner zondag een familielid hebben proberen te helpen die nabij het huis van Renner was vast komen te zitten in de sneeuw. Renner zou daarvoor zijn sneeuwruimer van stal hebben gehaald. Kort nadat de acteur het familielid zou hebben bevrijd, en de twee een praatje maakten, kwam de sneeuwruimer in beweging. Renner zou vervolgens op de sneeuwruimer hebben proberen te klimmen, maar kwam daarbij ten val. De sneeuwruimer is vervolgens over hem heen gereden waardoor de man zware verwondingen opliep en naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

Jeremy Renner is onder meer bekend voor zijn rol van Clint Barton/Hawkeye in verschillende 'Marvel'-projecten sinds de film 'Thor' in 2011. Naast zijn rol als Avenger speelde hij onder meer mee in twee 'Mission: Impossible'-films, 'Arrival', 'American Hustle' en '28 Weeks Later'. Hij werd twee keer genomineerd voor een Oscar: voor zijn bijrol in 'The Town' en voor zijn rol in 'The Hurt Locker'. (Belga / Belga)

© Tinseltown / Shutterstock

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was? - Actueel
Actueel

Blue & Co: wat als je fantastievriendje echt was?

Deze week gooit Ryan Reynolds het over een andere boeg en schiet onze meest intieme jeugdhelden te hulp: onze fantastievriendjes! Je weet wel, die vreemde personages uit onze verbeelding. Soms vertrouwelingen, vaak metgezellen op bijzondere avonturen, we hebben allemaal wel zo'n speciale vriend... Verder lezen...
Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin - Actueel
Actueel

Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin

Het lijkt erop dat we Ryan Gosling niet snel in duistere rollen zullen zien. Gesterkt door het succes van Barbie en de promotie van zijn nieuwe actiekomedie The Fall Guy, heeft Ryan Gosling in een nieuw interview gezegd dat hij van plan is om plezier te blijven maken en tegelijkertijd rollen die te... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: