Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin - Actueel Cinema

   - 
Ryan Gosling zegt donkere rollen vaarwel omwille van zijn gezin

Het lijkt erop dat we Ryan Gosling niet snel in duistere rollen zullen zien. Gesterkt door het succes van Barbie en de promotie van zijn nieuwe actiekomedie The Fall Guy, heeft Ryan Gosling in een nieuw interview gezegd dat hij van plan is om plezier te blijven maken en tegelijkertijd rollen die te psychologisch zijn te vermijden.

"Ik accepteer niet echt meer rollen waarvoor ik mijn donkere kant moet opzoeken," vertelde hij aan de Wall Street Journal, waarin hij uitlegde dat zijn keuzes worden ingegeven door het feit dat hij het beste van zichzelf wil geven aan zijn langdurige partner Eva Mendes en hun twee dochters, Esmeralda (9) en Amada (8). "De beslissingen die ik neem, neem ik samen met Eva en we nemen ze met ons gezin in gedachten".

Het was La La Land in 2016 dat deze splitsing in zijn carrière markeerde. De acteur realiseerde zich dat zijn dochters geïnteresseerd zouden kunnen zijn in het muzikale aspect van de film. Deze nieuwe keuzes lijken hem te hebben geholpen, want hij werd genomineerd voor een Oscar voor zowel zijn rol in La La Land als die van Ken in Barbie.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: