Neve Campbell is enthousiast over haar terugkeer in de "Scream"-familie! - Actueel Cinema

   - 
Neve Campbell is enthousiast over haar terugkeer in de

Neve Campbell stapte uit de "Scream"-franchise nadat ze een bespottelijk salaris kreeg aangeboden voor het zesde deel van de saga. De actrice vertelde het tijdschrift PEOPLE dat de dingen nu veranderd zijn: "De studio heeft me gehoord".

Neve Campbell is klaar om zich weer bij de Scream-familie te voegen. "Ik heb 30 jaar met Sidney geleefd en ik ben echt heel dankbaar dat ik terug mag", zegt de ster over haar terugkeer naar de franchise voor de aankomende zevende film.

Campbells vertrek uit Scream VI haalde de krantenkoppen toen ze onthulde dat de contractonderhandelingen waren stukgelopen op een te laag salarisaanbod. De actrice zei destijds dat ze vond dat het aanbod niet in verhouding stond tot de waarde die ze de franchise gaf. In 2022 zei ze tegen PEOPLE: "Eerlijk gezegd denk ik dat als ik een man was en vijf delen van een grote blockbuster franchise had gedaan in 25 jaar, het bedrag dat ik kreeg niet hetzelfde zou zijn!".

Opnieuw benaderd over Scream 7, zei de actrice dat de toon van de onderhandelingen totaal anders was. "Ik ben echt dankbaar dat de studio naar me luisterde toen ik het had over de loonkloof en het gebrek aan respect [in de Scream VI-onderhandelingen]," zegt ze. "Toen ze me voor het eerst benaderden [over Scream 7], dacht ik: 'Ik weet niet hoe respect er voor hen uitziet. Misschien zien we de dingen heel anders. Maar ze begonnen vanuit een solide standpunt en dat was geweldig."
Het aanbod van de studio om te vertrekken veranderde de manier waarop Neve Campbell zich voelde over haar terugkeer naar de saga. "Het voelde goed om het naar buiten te hebben gebracht, om gehoord te zijn en om op die manier een verschil te hebben gemaakt," zegt ze. "Ik hoop dat andere mensen ook die kans krijgen".

Neve Campbell is ook blij om herenigd te worden met scenarioschrijver Kevin Williamson, die Scream 7 zal regisseren nadat hij de eerste, tweede en vierde film schreef.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: