Infos

Geregisseerd door : Franck Dubosc
In de zalen vanaf: 14 maart 2018
Speelduur: 107 minuten
Genre: Komedie
Land : Frankrijk (2017)
Originele taal: Frans

 Synopsis

De succesvolle zakenman Jocelyn is op persoonlijk vlak een klootzak die al egoïstisch, misogyn en liegend door het leven gaat. Hij gaat tot het uiterste om zaken te bereiken en doet zich voor als een invalide om jonge vrouwen aan te trekken. Het is tevens via deze weg dat hij Julie leert kennen. Zij stelt hem echter voor aan haar zus Florence, zelf gehandicapt, waardoor het voor Jocelyn steeds moeilijker wordt zijn leugen vol te houden.

 VOD

Bekijk Tout le Monde Debout via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
3
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
7
12 juni 2024
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij kijken alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: