Infos

Geregisseerd door : Mia Hansen-Love
In de zalen vanaf: 16 december 2009
Speelduur: 110 minuten
Genre: Drama
Land : Frankrijk (2008)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Grégoire Canvel heeft alles wat hij maar wil : succes, charisma, een vrouw die van hem houdt, drie geweldige kinderen en een job die hem mateloos begeestert. Als filmproducent maakt hij films die overeenkomen met zijn idee van goede cinema. Hij is een vat vol energie en geeft zich helemaal voor deze job. Enkel in het weekend kan hij tijd vrijmaken voor zijn gezin.  
Met zijn uitzonderlijk charisma en nooit aflatende levenslust dwingt Grégoire overal bewondering af. Maar zijn filmbedrijf wankelt: te veel films geproduceerd, te veel risico's genomen. Grégoire is blind voor negatieve signalen en gaat koppig door, terwijl de dreiging steeds concreter wordt. Op een dag volgt het onvermijdelijke fiasco. En daarna een alomvattende levensmoeheid, die weldra de vorm van wanhoop aanneemt.

 VOD

Bekijk Le Père de Mes Enfants via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
8
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: