Infos

Geregisseerd door : R.Kan Albay
In de zalen vanaf: 9 november 2016
Originele taal: Nederlands

 Synopsis

De negenjarige Isra komt tijdens een schooluitstap een wonderbaarlijk boek op het spoor. Dit magische boek voert haar via allerlei omwegen naar Het Snoepkasteel. Daar zit een jongetje opgesloten tussen de taarten en het snoepgoed. De boze kasteeldame is niet van plan om hem zomaar te laten gaan... Op haar avontuurlijke tocht ontmoet Isra de wonderlijkste figuren: een geest uit een olielamp, de oude maar razendsnelle bibliothecaris Mr. Gugle en een heleboel pratende dieren.  
In deze Vlaamse familiefilm komen sprookjes tot leven, dankzij o.a. Wim Opbrouck, Joke Devynck, Sven De Ridder, Jenne Decleir en de jonge debutante Isra Dela. Vanaf 9 november in de bioscoop.

 VOD

Bekijk Isra en het Magische Boek via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: