Infos

Geregisseerd door : Sonja Heiss
In de zalen vanaf: 30 juli 2008
Speelduur: 89 minuten
Land : Duitsland (2007)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Vijf hoofdpersonages reizen met hun rugzak doorheen India en Thailand op zoek naar vrijheid en geluk. Hun reis geeft een detailbeeld van een generatie westerse toeristen die hopen zich te kunnen bevrijden van zichzelf.  
 
Joshua en Adam, twee jonge Engelsmannen, verliezen zich in de extase van raveparties bij volle maan maar dan wel ten koste van hun vriendschap. Ondertussen is Svenja geblokkeerd in een hotel in Bangkok omdat ze haar verbindingsvlucht heeft gemist. Ze begint via telefoon een kinderachtige en diep emotionele relatie met een Thaise reisagent die amper Engels praat maar desondanks dat op haar verliefd wordt. Daarentegen tracht Liam, een sympathieke Ier, het echte India te leren kennen, wat hem dichter brengt bij het Indische volk en de sympathie die zij voor hem voelen. Maar dit lost zijn probleem niet op dat hem thuis opwacht. En dan is er Marion, een Duitse, die in een meditatieparadijs voor westerse devoten verblijft, ze werkt er hard om het geluk te ontdekken. Maar de weg naar echte spiritualiteit is hobbelig. 
 
Allen dwalen ze in het gigantische pretpark dat Azië heet.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

Emperors of Nothing - Documentaire
7
08 mei 2024

Emperors of Nothing

Documentaire Regie: Cédric GerbehayeEen meeslepende blik op het leven in een Brusselse gevangenis die berucht is om zijn bikkelharde omstandigheden. Via het dagelijkse leven van de mannen en vrouwen die er wonen, onthult de film de kwetsbaarheid en de hoop van een mensheid die zich probeert te verzetten tegen haar eigen ontkenning

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: