Suffragette, Black, The Visit... Uw Cinereview - Actueel Cinema

   - 

Na The Sixth Sense was regisseur M. Night Shyamalan een ster, sindsdien is zijn faam serieus gezakt. Maar nu maakt hij een blijde terugkeer met The Visit, een speelse thriller over twee tieners die gaan logeren bij de grootouders die ze nooit ontmoet hebben.



Vrouwen kunnen hun tanden tonen als het nodig is. Het opzwepende drama Suffragette laten Meryl Streep, Helena Bonham Carter en Carey Mulligan zien hoe de Britse vrouwen begin 20ste eeuw steeds luider om algemeen stemrecht riepen. En dat vonden de mannen niet zo fijn.



In de Belgische film Black gaat het ook om een jonge vrouw, een 15-jarig meisje dat betrokken raakt bij een Belgische-Congolese gang. Als lid van zo’n bende moet je je echter aan strenge regels houden, en verliefd worden op een jongen van Marokkaanse afkomst hoort daar niet bij.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: