The Americans, seizoen 3: de serie werd in de Verenigde Staten net vernieuwd voor 2015 - Actueel Series

   - 

De Amerikaanse zender FX heeft zopas de serie The Americans vernieuwd, ondertussen bezig aan zijn tweede seizoen in de Verenigde Staten. De show die Matthew Rhys en Keri Russel verenigt, in de huid gekropen van Russische geheimagenten, undercover in een Amerikaanse suburb tijdens de Koude Oorlog, zal dus recht hebben op een derde seizoen in 2015, die uit 13 afleveringen zal bestaan.

Eric Schrier, voorzitter van de programmatie bij FX Networks en FX Production, verheugt zich: “The Americans blijft één van de beste show op Amerikaanse televisie. Joe Weisberg, Joel Fields en Graham Yost, de executive producers, hebben geweldig werk geleverd op de twee eerste seizoenen, en de prestaties van Keri Russell, Matthew Rhyx en Noah Emmerich zijn uitzonderlijk.”

“De fans zullen weggeblazen worden bij het vervolg van seizoen 2, en we kunnen er haast niet op wachten om te zien wat ze voor ons in petto hebben voor volgend jaar.” Natuurlijk is producer Joel Fields “zeer gelukkig en dankbaar om verder de verhalen van deze personages te mogen vertellen” Er blijven nog vijf afleveringen over van het tweede seizoen van The Americans, dat verder loopt in de Verenigde Staten op woensdagavond.

 

 Meningen


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: