Infos

Geregisseerd door : James Mangold
In de zalen vanaf: 1 maart 2017
Speelduur: 137 minuten
Land : Verenigde Staten (2017)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De nabije toekomst. Een uitgeputte Logan zorgt in een schuilplaats op de grens met Mexico voor Professor X die zwaar te lijden heeft. Maar Logans pogingen om in de schaduw te blijven en te breken met zijn verleden worden tenietgedaan wanneer een jonge mutant zijn pad kruist, en zij op de hielen wordt gezeten door duistere krachten.

 VOD

Bekijk Logan via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Logan"

T2 Trainspotting vs Logan - Actueel
Actueel

T2 Trainspotting vs Logan

Vrienden, deze week wordt moeilijk! Gezien er niet te vergelijken valt tussen het ongebreidelde leven van de schotse junkies van Irvine Welsh (Trainspotting) en de wildste der X-Men (Wolverine) krijgen we eerder zin om ze alle twee uit te testen. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

Sometimes I think about dying
3
05 juni 2024

Sometimes I think about dying

 Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.
The Watchers - Horror
7
12 juni 2024
12 juni 2024

The Watchers

Horror Regie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij kijken alles."

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: