Infos

Geregisseerd door : Nicholas Stoller
In de zalen vanaf: 6 juli 2016
Speelduur: 92 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Nu dat Mac (Rogen) en Kelly (Byrne) hun tweede kindje verwachten, zijn ze klaar om de laatste stap naar volwassenheid te zetten: verhuizen naar de voorstad. Maar juist als ze denken dat ze de buurt heroverd hebben en het een goed moment was om hun huis te verkopen, merken ze dat hun nieuwe buur een nog waanzinnigere studentenvereniging is dan Teddy (Efron) en zijn broeders ooit droomden te zijn. 
 
De orthodoxe meisjes van Kappa Nu zijn het seksistische, restrictieve systeem van hun school moe en beslissen een huis op te richten waar ze alles kunnen doen wat ze willen. Wanneer Shelby (Moretz) en haar medestudenten, Beth (Kiersey Clemons) en Nora (Beanie Feldstein) niet ver van hun campus de perfecte locatie vinden, stoort het hen niet dat deze gelegen is in een rustige straat en zo hun feestjes, die even episch zijn als die van de jongens, wel eens verhinderd kunnen worden. 
 
Gedwongen de hulp in te schakelen van hun ex-buur die de nodige ervaring heeft om de nieuwe Greeks te kalmeren, zetten de Radners - samen met hun beste vrienden Jimmy (Ike Barinholtz) en Paula (Carla Gallo) -de charismatische Teddy als hun geheime wapen in. Als hij kan infiltreren in het studentenhuis door zijn charmes in de strijd te gooien, kunnen de dertigers de Kappa's overmeesteren. Maar als ze denken dat de meiden opgeven zonder terug te vechten, dan hebben ze de kracht van jonge vindingrijkheid en serieuze gekheid zwaar onderschat.

 VOD

Bekijk Bad Neighbours 2 via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

C'è ancora domani - Komedie
2
20 maart 2024

C'è ancora domani

Komedie Regie: Paola CortellesiMet: Paola Cortellesi,...Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano's ziekelijke vader in een souterrain woning in een typisch Romeins hofje. Het is 1946 en Rome balanceert tussen de roes over de bevrijding en de tekortkomingen van de afgelopen oorlogsjaren. Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en... Verder lezen...
Immaculate - Horror
3
20 maart 2024

Immaculate

Horror Regie: Michael MohanMet: Sydney Sweeney, Simona Tabasco, Álvaro MorteNa een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: