Deze must-see sequels en prequels verschijnen in 2024 in de zalen

2023 was een fantastisch jaar voor de film- en bioscoopwereld. Ondanks een grote staking en de aanhoudende gevolgen van de COVID-pandemie, keerde het publiek massaal terug naar de bioscoopzalen om grote filmreleases te gaan bekijken.
Deze must-see sequels en prequels verschijnen in 2024 in de zalen

2023 was een fantastisch jaar voor de film- en  bioscoopwereld. Ondanks een grote staking en de aanhoudende gevolgen van de COVID-pandemie, keerde het publiek massaal terug naar de bioscoopzalen om grote filmreleases te gaan bekijken.

Van veelbesproken toppers als Barbie en Oppenheimer tot Killers of the Flower Moon, Past Lives, Wonka,... 

Filmmakers hopen deze trend in 2024 voort te zetten en de belangrijkste strategie lijkt te bestaan uit vervolgen, prequels en remakes.

Kortom, er staat ons een prachtige line-up van niet te missen prequels en sequels te wachten. Speciaal voor alle cinefielen lijsten we ze hieronder voor jullie op:

Inside Out 2 - Animatie Film
6
19 juni 2024

Inside Out 2

Animatie Film Regie: Kelsey MannPlezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Ze weten... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: