24 films om naar uit te kijken in 2024

En het staat vast dat 2024 zeker en vast niet zal moeten onderdoen voor 2023. Ondanks dat de filmindustrie het afgelopen jaar te maken kreeg met zowel een WGA- als een SAG-AFTRA-staking ziet het aankomend filmjaar er zéér veelbelovend uit!
24 films om naar uit te kijken in 2024

We kunnen 2023 ondertussen bijna volledig achter ons laten. Met een voldaan gevoel kijken we terug op de prachtige, diverse filmreleases die het afgelopen jaar in de zalen verschenen. Van Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese tot Past Lives van Celine Song en Barbie met Margot Robbie en Ryan Gosling.

En het staat vast dat 2024 zeker en vast niet zal moeten onderdoen voor 2023. Ondanks dat de filmindustrie het afgelopen jaar te maken kreeg met zowel een WGA- als een SAG-AFTRA-staking ziet het aankomend filmjaar er zéér veelbelovend uit!

2024 wordt een uniek jaar waarin het vervolg op Dune zal verschijnen en er ook een nieuwe The Lord of the Rings in de zalen zal spelen. En Todd Philips keert terug met Joker: Folie à Deux, er komt een vervolg op het prachtig ontroerende Inside Out en er een nieuwe Mean Girls zal 2024 een roos tintje geven.

Kortom, 2024 wordt een groots filmjaar!

Ontdek hieronder wat er je volgend jaar, in 2024, te wachten staat:

Inside Out 2 - Animatie Film
12
19 juni 2024

Inside Out 2

Animatie Film Regie: Kelsey MannPlezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Ze weten... Verder lezen... Trailers
Garfield - Avontuur, Animatie Film
14
17 juli 2024

Garfield

Avontuur, Animatie Film Regie: Mark DindalDe wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten... Verder lezen... Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: