De Coca-Cola Drive-In Movies - Actueel Cinema

   - 

Utopolis brengt ook dit jaar de grootste blockbusters letterlijk naar buiten met de Coca-Cola Drive-In Movies!

Voor het 18de jaar op rij mag je je op de Coca-Cola Drive-Movies verwachten aan de grootste kaskrakers, de lekkerste cocktails en de leukste summervibes waar je al het hele jaar op wachtte. Geniet van films zoals in de States! Vanuit je wagen kijk je naar de meest hilarische komedies, de spannendste thrillers en de meest bloederige horrorfilms. De blockbusters van deze zomer zien er alvast veelbelovend uit: ’22 Jump Street’, ‘A Million Ways To Die in The West’, ‘Walking on Sunshine’, ‘Sex Tape’, ‘The Expendables 3’, ... Het concept is simpel: je parkeert je wagen op het terrein, zet je radio op scherp en geniet van heerlijke cocktails en snacks. Van zodra de zon onder is start de film (ten laatste om 22u).

Nieuw dit jaar is dat er niet één maar wel twee locaties zijn: één op de evenementenweide an PSRD De Nekker in Mechelen, en één in Bobbejaanland.

Tickets kosten €6 per persoon. Ook leuk om te weten is dat bestuurders van een old-timer gratig toegang krijgen.

Meer info op http://www.utopolis.be/drive.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: