Fast & Furious 7: De casting begint meer en meer vorm te krijgen. - Actueel Cinema

   - 

Persoonlijk, drugs, dat is niet zo ons ding, enkel wanneer u filmoverdossisen, beeldorgies of de veelvuldige filmische injecties ook beschouwt als misdrijven van datzelfde genre.

Kortom... we wijken niet vaak af van ons onderwerp. En nochtans, wanneer we het moeten hebben over een Fast & Furious 7 beginnen we toch net wat te twijfelen aan onze gezondheidstoestand. Erger nog, het lijkt er op dat Tony Jaa (van de Ong Bak saga) en Kurt Russel (Death Proof) wel eens van de partij zouden kunnen zijn!

Snel, snel! Haast u naar de onderzoekskamer, we kunnen het niet geloven! Kurt Russel zal de rol overnemen na de weigering van Denzel Washinton en biedt het weerwoord aan Jason Statham (Parker, Fast & Furious 6)

De film zal de stijl aannemen van de films uit de jaren ’70.

 

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: