Actrice uit 'Orange Is The New Black' stapt in huwelijksbootje - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse acteurs Laura Prepon en Ben Foster zijn in het huwelijk getreden. Dat verkondigde de actrice van 'Orange Is The New Black' en 'That '70s Show' zelf op Instagram.

 "We zijn getrouwd! Dank voor alle liefde en steun", schrijft de actrice op Instagram bij een foto waar ze in haar bruidsjurk te zien is, vlak naast haar kersverse echtgenoot Ben Foster. Het koppel is al twee jaar samen, maar ze kenden elkaar daarvoor al jaren. Ze hebben ook al een dochtertje van een jaar oud, Ella.

De carrière van de nu 38-jarige Prepon werd gelanceerd met haar rol van Donna Pinciotti in 'That '70s Show', dat van 1998 tot 2006 liep op Fox. Daarna kreeg ze (bescheiden) rollen in films als 'The Girl on The Train', de romcom 'Slackers' en 'The Hero'. Ze deed vooral veel televisiewerk, met een gastrol in 'How I Met Your Mother' en hoofdrollen in 'October Road', 'Are You There, Chelsea?' en 'Orange Is The New Black'. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: