Uma Thurman krijgt rol in Netflix-serie - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaanse actrice Uma Thurman zal een van de hoofdrollen vertolken in de Netflix-serie 'Chambers'. Dat schrijft Deadline. 

De serie gaat over een jonge hartpatiënte die zich gaat verdiepen in het mysterie rond het donorhart dat haar leven heeft gered. Hoe meer ze de waarheid over over de plotselinge dood van haar donor ontdekt, des te meer begint ze karaktereigenschappen van de overledene over te nemen, waarvan sommige verontrustend sinister zijn. Thurman vertolkt de rol van Nancy, de moeder van de donor. Zij zoekt toenadering tot de jonge ontvanger van het hart van haar dochter, waarbij ze erachter komt dat haar dochter misschien niet zo dood is als ze dacht.

Thurman is bekend als actrice in tal van films, maar ook op televisie speelde ze mee in series als 'The Slap', 'Imposters' en 'Smash'. De serie 'Chambers' werd geschreven door Leah Rachel. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: