Nieuwe Helden Film in de maak - Actueel Cinema

   - 

Na het succes van de eerste bioscoopfilm Helden van de Zee (meer dan 101.000 bezoekers), 5 seizoenen ‘Helden’ op Ketnet en een 3de ‘Heldendag’ in Bokrijk op 2 april, staan de opnames voor een tweede film in de startblokken.

In de nieuwe film – Helden Boven Alles – worden de hoofdrollen uiteraard opnieuw vertolkt door de vier Ketnet-vrienden Dempsey Hendrickx, Sieg(fried) De Doncker, Maureen Vanherberghen en Nico(las) Vanhole.  De hoofdcast wordt versterkt door Adriaan Van den Hoof en Karlijn Sileghem die belangrijke gastrollen krijgen.

In  Helden Boven Alles, de Helden winnen een snelheidsrecord met een cool bouwwerk en krijgen onder meer een reischeque waarmee ze naar de Ardennen trekken.  Een week lang in een luxe spa resort; een ideetje van Sieg.  Maureen vindt dit maar niets en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur.  Maar de jongens zijn koppig.  Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar.  Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar - en hun vriendschap - terug te vinden. 

Het scenario en de regie is in handen van Geerard Vandewalle (die eveneens het scenario schreef van Helden van de Zee).

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Helden van de Zee

Helden van de Zee

Avontuur  Regie: Diederd Esseldeurs Met: Siegfried De Doncker, Dempsey Hendrickx,... De Helden van Ketnet kunnen het stunten niet laten. Ook niet tijdens een avontuurlijke vakantie aan de Belgische kust. Van hun verblijfplaats in de duinen maken ze al snel een mini-pretpark, inclusief een razendsnelle rollercoaster. De zomer kan niet meer stuk. Er bloeit zelfs iets moois tussen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: