De Pinguïns van Madagascar : het ijs smelt niet. - Bespreking Cinema

   - 

Van hun bewogen jeugd, bron van hun donderse avonturen, tot aan hun epische tochten met Alex en de rest van de bende (die hier maar heel kort verschijnen)... onze pinguïnvrienden stoppen niet en gaan nog meer gevaren en uitdagingen aan… en dat gaat soms gepaard met heel wat gewetenloosheid.

Tijdens een kamikazeverjaardagsmissie doen onze vrienden zich kidnappen door de vreemde Doctor Octavius. Deze staat klaar om zich te wreken op alle pinguïns op aarde. Hij heeft hiervoor zelfs een angstwekkend wapen ontworpen.

Een avontuur waar de pinguïns ons vooral op onze zenuwen werken, mede dankzij de scenaristen. De intrige werd in grote lijnen gepikt van Despicable Me 2, en ondanks de nogal uitzinnige grapjes (die bij momenten hilarisch kunnen zijn) hebben we in het algemeen toch een gevoel van déjà-vu dat nooit volledig verdwijnt.

De allerkleinsten zullen het zeker kunnen appreciëren, zelfs als zijn de meeste grappen bestemd voor een meer volwassen publiek. Stilstaan doen we niet, het grenst zelfs wat aan trippen, en bij momenten, vaak, explodeert het. Alles is aanwezig om de aandacht bij te houden van de kids, high van een teveel aan suiker. Aan u om te zien welk cinematografisch dieet u aan uw kleinsten zal voorschotelen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Penguins of Madgascar

De Pinguïns van Madagascar

Animatie Film  Regie: Simon J. Smith De vier pinguïns, Skipper, Rico, Kowalski en Private bundelen hun krachten met de chique spionagedienst de 'North Wind' die onder leiding staat van agent Classified. Samen moeten ze het opnemen tegen de kwaadaardige Dr. Octavius Brine die de wereld wil veroveren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: