Actrice Kate Beckinsale verschijnt in sexy trouwjurk op rode loper: "Perfectie!" (foto's) - Actueel Cinema

   - 
Actrice Kate Beckinsale verschijnt in sexy trouwjurk op rode loper:

De Britse actrice Kate Beckinsale heeft een opvallende entree gemaakt op het King’s Trust Gala. Ze droeg een bruidsjurk die weinig aan de verbeelding overlaat.

Afgelopen donderdag vond in New York het King’s Trust Gala plaats, een liefdadigheidsevenement voor het steunen van werkloze jongeren in het Verenigd Koninkrijk. Opmerkelijke aanwezige was Kate Beckinsale, die we onder meer kennen van haar acteerwerk in ‘Pearl Harbor’, ‘Van Helsing’ en recenter ook ‘Prisoner’s Daughter’. De 50-jarige brunette trok op de rode loper de aandacht met een gewaagde trouwjurk van het Australische modelabel Bronx and Banco.

Bewondering

Ze deelde enkele kiekjes van de opmerkelijke outfit op Instagram, waar haar volgers lovend reageren. “Onvoorstelbaar mooi zoals altijd”, “Zeer getalenteerd en één van de mooiste vrouwen op deze planeet”, “Wat een inspiratie”, “Perfectie!”, en “Kate, je bent een klassevolle schoonheid”, klinkt het onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: